TSE Belgesi 1. Gözetim Tetkiki Gerçekleşmiştir

Üniversitemizde 1998 yılından bu yana yürütülen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kapsamında Gözetim Tetkiki 9-10 Mayıs 2023  tarihleri arasında Bağlıca Kampüsümüzde gerçekleştirilmiştir. Tetkik Türk Standartları Enstitüsü tarafından görevlendirilen baştetkikçi Hidayet Şahin önderliğinde, Emine Burcu Yılmaz, Başak Karahanlı ve İbrahim Korkmaz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Rektör Prof. Dr. İ. Haldun MÜDERRİSOĞLU  ve Rektör Yardımcılarının katılımı ile  09.05.2023 Salı sabahı yapılan açılış toplantısı ile başlayan gözetim tetkiki sürecinde kapsam dahilindeki  birimler yerinde ziyaret edilmiş ve son değerlendirme ve kapanış toplantısı tamamlanmıştır.  Üniversitemizin başarısının devamlılığının  sağlanması konusunda tüm personelimizin göstermiş olduğu ilgi, destek ve  sürece katkısından dolayı  teşekkür ederiz.